Je wilt een oppas voor je kind(eren) en het liefst iemand met veel praktijkervaring. Omdat ik naar je woonadres toe kom, kan ik kinderen in hun eigen thuisomgeving opvangen. Ook ben je niet aan specifieke tijden gebonden omdat de tijden, in overleg met mij, aan jullie wensen worden aangepast. Flexibel dus.

 

In goede handen

Wanneer je een paar uurtjes (of langer) de deur uit moet, of wanneer je graag wat tijd wilt om iets voor jezelf te kunnen doen, dan kan ik op je kind(eren) passen. Of het nu overdag is of in de avonduren. Door de weeks of in het weekend. Voor kids van alle leeftijden. De zorg voor een zuigeling, peuter of kleuter. Of het nu gaat om luiers verschonen en/of voeding of aandacht, met alles krijgt uw kind alle liefdevolle aandacht wat het nodig heeft.

oppassen kinderen moeder praktische hulp

Daarnaast kan ik je (oudere) kinderen van school ophalen. (eventueel met mijn auto) Samen met de kinderen iets te ondernemen. Binnenshuis of buitenshuis. Gezellig een dagje naar een pretpark, zwembad of speeltuin. En misschien kun je wel hulp gebruiken bij het organiseren en begeleiden van een kinderfeestje.

Ik ben zelf moeder van een samengesteld gezin en ik weet hoe druk en hectisch het kan zijn. Een beetje bijtanken, een beetje ademruimte, een beetje steun, ik sta graag voor jullie klaar.

Heb je vragen en/of wil je mij inhuren, mail mij gerust.