Alleen of toch niet ?

Soms kan je het gevoel hebben dat je helemaal alleen bent. Ook al ben je ergens met veel mensen om je heen, misschien juist dan kan je overspoeld worden door een gevoel van eenzaamheid.

Wil je graag praten over wat er in je omgaat met iemand die begrijpt wat je bedoelt? En die zelf ervaren heeft hoe het voelt dat je energie, ondanks verwoede pogingen het tegen te houden, uit je stroomt?

Wanneer jij je wilt uiten, je verhaal wilt doen, ook dan wil ik er voor je zijn. Een luisterend oor, zonder oordeel, zonder verwijt.

 

Waar ga je voor ?

En als je soms niet weet wat je wilt, dan weet je vast wel wat je niet wilt! Wat wil je graag doen, durven of bereiken? Samen haalbare doelen zoeken en vinden. Manieren ontwikkelen om te kunnen omgaan met wat en wie er op je pad komt bij het bereiken hiervan. We beginnen met één struikelblok opzij te tillen, één deur te openen. Stap voor stap.

 

Hoe gaan we te werk?

Na de kennismaking volgt een intakegesprek. Mijn uitgangspunt is dat jij je op je gemak voelt en zo vrij kunt zijn in de keuze van de aanpak. We bespreken de verwachtingen over en weer. En bepalen we het doel van het traject. Ik houd voor ogen dat jij weer zelfstandig verder kunt.

Het totaal aantal gesprekken varieert per traject. De meeste mensen willen in het begin een of twee keer in de week (minimaal twee uur per week) en daarna iets minder frequent. Sommige mensen vinden het fijn om een paar maal per jaar ondersteuning te krijgen. Niet ik, jij bepaalt het aantal. Natuurlijk volgt er hierna nog een evaluatiegesprek.

We houden steeds de vooraf gestelde doelen in het oog. Je wordt aangemoedigd tot actie zodat je eindpunt, je richting en je route zichtbaar wordt. Zo kom je verder, vooruit!

Wil je meer informatie, mail mij gerust via het contactformulier.