Over mij: Mijn naam is Yvonne Bijstra. Ik ben 52 jaar en woon in de provincie Groningen. Ik werk zowel in Groningen, Friesland als in de kop van Drenthe. Naast dat ik moeder ben van twee volwassen kinderen die op zichzelf wonen, ben ik ook bonusmoeder voor de kinderen van mijn man. Wanneer we met z’n allen samen zijn kan ik daar erg van genieten.

zorgaanbieder zorgverlener maatje buddy

We hebben ervoor gekozen om aan de rand van een dorp te gaan wonen in de gemeente Westerkwartier. Wanneer het helder weer is, kunnen we het licht van de vuurtoren van Schiermonnikoog zien. De weidsheid van het landschap nodigt me uit om te gaan fotograferen en vooral natuurfoto’s zijn mijn favoriet.

Waar ik ook gepassioneerd over ben is toneel en film! En van tijd tot tijd participeer ik in een film of -theaterproject, bijvoorbeeld als artistiek coördinatrice of regisseur. Nog meer over mij: hobby’s tuinieren en lezen.

En zo ontmoet ik dagelijks mensen die mijn interesse wekken. Vanuit mijn verschillende rollen blijven ze mij oneindig boeien. Mensen zijn prachtige wezens, stuk voor stuk!

Groningse zonsondergang