Flexibel

Vanuit mijn kennis door ervaring, bied ik een persoonlijke en praktische ondersteuning aan. Deze begeleiding wordt gekenmerkt door een persoonlijke en flexibele benadering. Ik stel mij in op jou, op wie jij bent en wat jij nodig hebt.

 

Persoonlijke ondersteuning

De begeleiding kan verschillende vormen aannemen. Ik kan bijvoorbeeld een maatje voor je zijn. Ben je bijvoorbeeld in therapie geweest en vind je het moeilijk zelfstandig in het leven te staan en alleen de wereld in te gaan? Of misschien vind je het om andere redenen moeilijk de deur uit te gaan en heb je daarnaast behoefte aan contact met een lieve, rustige persoon. Een begrijpend mens met een luisterend oor.

Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een intensiever traject, in de vorm van een serie gesprekken.

 

Praktische ondersteuning

Ook bied ik ondersteuning aan die in de eerste plaats praktisch is, maar steeds met een meerwaarde vanuit mijn achtergrond en werkervaring.

  • Ik kan bijvoorbeeld een maatje zijn voor een (oudere) persoon, die (wel of niet) thuis woont en wiens partner ziek is of als er geen partner (meer) is.
  • Of hulp in de vorm van het ondersteunen van een ouder: hulp in het organiseren van het gezinsleven en de huishouding, de moeder/vader voor een deel te ontlasten en wat meer ruimte te geven.
  • Daarnaast vinden sommige mensen het moeilijk structuur aan te brengen in hun directe leefomgeving, misschien omdat men de helderheid die daarvoor nodig is, tijdelijk wat minder heeft.

begeleiding zorg hulp maatje buddy

Kennismaking

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek maken we een concrete inschatting van je vraag of probleem en aan welke vorm van ondersteuning je behoefte hebt.

Voelt dit voor beide goed, dan volgt na de kennismaking in het geval van een gesprekstherapie een intakegesprek. Lees meer hierover in persoonlijke ondersteuning / gesprekken.

 

Financiële kant

Meer informatie volgt nog, we zijn bezig met het verzamelen van de juiste informatie. Tot die tijd, wil je meer informatie, dan kun je mij mailen via het contactformulier.

Ik werk in de provincie Groningen, Friesland en in de kop van Drenthe. Ik werk op locatie, dat wil zeggen, in jouw thuissituatie.